Vážení zákazníci, eshop změnil provozovatele! Kromě chystaných změn nyní prosíme hlavně velkoobchodní zákazníky, aby nás kontaktovali s objednávkami emailem!

Obraz do každého interiéru

Víte jak vybrat obraz?

Různých nástěnných dekorací je na trhu spousta. Jak vybrat ten správný doplněk na vaši stěnu? Pokud se rozhodnete pro obraz, rozhodně byste se měli zaměřit při výběru na vaše niterní pocity. Nikdo vám nedokáže říci, který obraz bude tím pravým pro vás. To můžete jen vy sami. Obraz by vám měl padnout do oka hned na první pohled. Měl by vám být příjemný nejen co se týče motivu obrazu, ale také barvami i celkovým provedením. Přece jen bude viset u vás v pokoji, kde trávíte svůj čas a obraz by ve vás měl vzbudit příjemné pocity. 

I přesto, že vám doporučujeme vybírat obraz svým srdcem, rádi bychom vás nasměrovali k našim nejprodávanějším obrazům, které vychází z aktuálních módních trendů v bydlení. 

 

67709-6_ctyrdilny-obraz-posvatne-amulety 80318-2_obraz-cernobila-pohoda-lesa 80969-3_obraz-malovany-karluv-most

 

Máme pro vás pár rad, kterými se můžete řídit, pokud si svým výběrem nejste jistí. 

  • Obraz by vás měl oslovit na první pohled
  • Měl by ve vás vyvolat pozitivní emoce
  • Barevnost obrazu by měla buď zapadnout do interiéru, nebo vytvořit vítaný kontrast
  • Motiv by vám měl být blízký 
  • Styl by měl korespondovat s vybavením místnosti
  • Nekupujte obraz hned po prvním shlédnutí, nechte si své dojmy uležet a kupte jej až si budete jistí, že je to ten pravý

U nás najdete obrazy tištěné nejmodernější technologií, zdravotně nezávadnými barvami. Obrazy jsou vypnuty v kvalitních robustních borovicových rámech, aby se ani po letech neprohýbaly. Barvy jsou s vysokým pigmentem odolným proti světlu a otěru. Dbáme také na precizní balení obrazů. Používáme bublinkové fólie a na míru vyrobené pevné kartonové obaly. Vybrat si můžete z nepřeberného množství stylů, barev, velikostí, provedení. Nabízíme vám ryze českou značku Malvis®, která vzniká přímo u nás. U Malvis® obrazů vám dáváme možnost úpravy obrazů na přání. Budeme potěšeni, pokud si váš nový obraz vyberete u nás.

52541-6_obrazy-abstraktni-obrazy-magicka-hypnoza 52910-2_brooklynsky-most 56162-5